Tuotteet

Uusi Ruokataitoa
– opas terveellisen ravitsemuksen maailmaan on ilmestynyt!

Tässä vihkosessa esitellään muutamia terveyden kannalta merkittäviä ravitsemuksellisia näkökulmia. Sukellamme suoliston maailmaan, pohdimme mitä sokeri ja hiilihydraatit oikein ovatkaan ja miksi kasvikset ovat terveellisiä sekä millaista on hyvä syöminen.

40 sivua

ISBN 978-952-69034-2-2

1 – 4 kpl 7 € / kpl  + postikulut. Toimitusmaksu 3 €.
5 – kpl 5 € / kpl + postikulut. Toimitusmaksu 3 €


Homma pannussa
– kevyen lompakon terveellistä pikaruokaa sinulle, joka luulet, ettet osaa kokata

Rahat vähissä, ruoanlaittotaidot kateissa, aika ja joskus voimatkin kortilla. Jotain on saatava pöytään, nopeasti ja halvalla. Terveellistä sen ruoan tulisi olla ja vielä ilmastoystävällistäkin.

Terveellisen ruoan ei tarvitse olla kallista ja monimutkaista valmistaa, päinvastoin!

Tässä kirjasessa annamme sinulle perusteet helposti valmistuviin kasvispainotteisiin pannuaterioihin, joita muuntelemalla saat ohjeet satoihin eri ruokalajeihin. Kun opit perusteet, voit rohkeasti vaihdella kasviksia toisiin, proteiinilähteitä toisiin, sekä kokeilla erilaisia mausteita ja lisukkeita. Kirjasen ohjeilla voit myös pistää ruokahävikkiä kuriin.

Avustusjärjestö ADRA Finland ja terveyskasvatusjärjestö ETRA-liitto ovat yhteistyössä tuottaneet kirjasen. Taustalla on tietoisuus monen suomalaisen vähävaraisen arjen todellisuudesta. Tiedämme, että silloin kun hinta, tarjoukset tai EU-ruokajaot määräävät päivittäisiä ruokavalintoja, mahdollisuus tehdä ravitsevaa ruokaa rajoittuu selkeästi. Terveellisyys tai ruokavalintojen vastuullisuus ei silloin myöskään ole ykkösprioriteetti.

Vihkosen reseptiikasta vastaavat ETRA-liitto ry:n ravitsemusasiantuntijat. Julkaisun teossa on konsultoitu myös Kotimaisen avustustyön liittoa (Koa ry).

24 sivua

ISBN 978-952-94-2365-1

1 – 99 kpl 0,50 € / kpl  + postikulut. Toimitusmaksu 3 €.
100 – kpl 0,45 € / kpl + postikulut. Toimitusmaksu 3 €.


Vauvataitoa

Turvallinen kiintymyssuhde ja imetyksen onnistuminen ovat tärkeitä tavoitteita neuvolan ja synnytyssairaalan asiakastyössä. Jokainen uusi perhe on haaste löytää yhteinen kieli, jolla sanoittaa vauvan ja vanhemman tunteita ja tarpeita. Moni vanhempi uupuu, kun vauvalla tuntuu olevan aivan erilainen kello kuin vanhemmilla. Moni hyvin alkanut imetys loppuu arjen jäsentämisen ongelmiin. Odotettu ilo lapsesta saattaa hukkua huolten alle.

40-sivuinen Vauvataitoa -vihkonen on Etra-liiton tuottama työkalu vauvan kanavan löytämiseksi. Aineiston on kirjoittanut ”Vauva- ja Imetysguru” Ritva Kuusisto ja kommentaattoreina ovat toimineet myös muut kotimaiset asiantuntijat ja WHO:n ja Unicefin Vauvamyönteisyysohjelman kouluttajat. Moni neuvola, synnytyssairaala ja muu vauvaperhetyöyksikkö käyttää vihkosta osana perhevalmennusta ja yksilötyötä.

Oppaassa avataan perheiden keskeisiä huolenaiheita: Vauvan itku ja rauhoittaminen, lapsentahtinen imetys, vauvan kello, uni, tunneälykäs vauvanhoito, temperamentti ja vuorovaikutus rakkauden kielellä.

1 – 99 kpl 2,50 € / kpl  + postikulut. Toimitusmaksu 3 €.
100 – kpl 2,20 € / kpl + postikulut. Toimitusmaksu 3 €.


babykunnandeBabykunnande

Babykunnande är ETRAs familjeomsorgsmaterial, som är riktad till gravida och barnfamiljer.

Guidboken är skriven av ”baby- och amningsgurun” Ritva Kuusisto.

Guideboken berattar bl.a. om barnanpassad amning, babyns klocka, sömnen, emotionell intelligens, lugnandet av barnet med livmoderns metoder, babyns temperament och interaktion med ”kärlekens språk”.

2,50 € / st  1 – 99 st, + porto. Expeditionsavgift 3 €.
2,20 € / st  100 –  st + porto. Expeditionsavgift 3 €.


Nutri-Flow® – henkilökohtainen ravintotulkki

Älä enää kiusaa itseäsi miettimällä turhaan, mikä ruoka on sinulle hyväksi ja mikä taas ei ole. Anna Nutri-Flow -ravintotulkin® opastaa sinut oikealle tielle yksinkertaisen nerokkaalla tavalla – suoraan ruokina ja juomina!

Nutri-Flow -ravintotulkki® yhdistää uusimman ravitsemustiedon huipputeknologiaan. Tämän tuloksena saat helposti noudatettavat ohjeet uuteen ravitsemukseen sinun ehdoillasi!

Hinta:                                                            nutri-flow.fi

10 € / kk

90 € / vuosi