Vauvataitoa

2,50 

 

Turvallinen kiintymyssuhde ja imetyksen onnistuminen ovat tärkeitä tavoitteita neuvolan ja synnytyssairaalan asiakastyössä. Jokainen uusi perhe on haaste löytää yhteinen kieli, jolla sanoittaa vauvan ja vanhemman tunteita ja tarpeita. Moni vanhempi uupuu, kun vauvalla tuntuu olevan aivan erilainen kello kuin vanhemmilla. Moni hyvin alkanut imetys loppuu arjen jäsentämisen ongelmiin. Odotettu ilo lapsesta saattaa hukkua huolten alle.

40-sivuinen Vauvataitoa -vihkonen on Etra-liiton tuottama työkalu vauvan kanavan löytämiseksi. Aineiston on kirjoittanut ”Vauva- ja Imetysguru” Ritva Kuusisto ja kommentaattoreina ovat toimineet myös muut kotimaiset asiantuntijat ja WHO:n ja Unicefin Vauvamyönteisyysohjelman kouluttajat. Moni neuvola, synnytyssairaala ja muu vauvaperhetyöyksikkö käyttää vihkosta osana perhevalmennusta ja yksilötyötä.

Oppaassa avataan perheiden keskeisiä huolenaiheita: Vauvan itku ja rauhoittaminen, lapsentahtinen imetys, vauvan kello, uni, tunneälykäs vauvanhoito, temperamentti ja vuorovaikutus rakkauden kielellä.

1–99 kpl 2,50 € / kpl  + postikulut. Toimitusmaksu 3 €.
100– kpl 2,20 € / kpl + postikulut. Toimitusmaksu 3 €.

Osasto: