Homma pannussa

0,50 

Kevyen lompakon terveellistä pikaruokaa sinulle, joka luulet, ettet osaa kokata

Rahat vähissä, ruoanlaittotaidot kateissa, aika ja joskus voimatkin kortilla. Jotain on saatava pöytään, nopeasti ja halvalla. Terveellistä sen ruoan tulisi olla ja vielä ilmastoystävällistäkin.

Terveellisen ruoan ei tarvitse olla kallista ja monimutkaista valmistaa, päinvastoin!

Tässä kirjasessa annamme sinulle perusteet helposti valmistuviin kasvispainotteisiin pannuaterioihin, joita muuntelemalla saat ohjeet satoihin eri ruokalajeihin. Kun opit perusteet, voit rohkeasti vaihdella kasviksia toisiin, proteiinilähteitä toisiin, sekä kokeilla erilaisia mausteita ja lisukkeita. Kirjasen ohjeilla voit myös pistää ruokahävikkiä kuriin.

Avustusjärjestö ADRA Finland ja terveyskasvatusjärjestö ETRA-liitto ovat yhteistyössä tuottaneet kirjasen. Taustalla on tietoisuus monen suomalaisen vähävaraisen arjen todellisuudesta. Tiedämme, että silloin kun hinta, tarjoukset tai EU-ruokajaot määräävät päivittäisiä ruokavalintoja, mahdollisuus tehdä ravitsevaa ruokaa rajoittuu selkeästi. Terveellisyys tai ruokavalintojen vastuullisuus ei silloin myöskään ole ykkösprioriteetti.

Vihkosen reseptiikasta vastaavat ETRA-liitto ry:n ravitsemusasiantuntijat. Julkaisun teossa on konsultoitu myös Kotimaisen avustustyön liittoa (Koa ry).

24 sivua

ISBN 978-952-94-2365-1

1 – 99 kpl 0,50 € / kpl + postikulut. Toimitusmaksu 3 €.
100 – kpl 0,45 € / kpl + postikulut. Toimitusmaksu 3 €.

Osasto: