Notice: Constant WP_DEBUG already defined in /home/c5enxfm3/public_html/wp-config.php on line 177
Ota vastaan Etra-haaste! | ETRA-liitto

Kevät on muutoksen aikaa. Valo lisääntyy ja luonto alkaa valmistautua uuteen kasvukauteen. Ilmassa on muutosta ja lupausta uudesta!

Me Etrassa olemme miettineet rooliamme sinun elämäsi kasvutarinassa ja muutoksessa kohti kokonaisvaltaista terveyttä. Haluamme tukea sinua pieniin ja pysyviin muutoksiin omilla ehdoillasi. Mihin asioihin kaipaat muutosta elämässäsi? Mikä on elämäsi Etra-haaste juuri nyt? Haaste voi liittyä vaikka liikuntatottumuksiisi, ruokavalioosi, unen määrään tai vaikkapa ajankäyttöösi.

Motivaation etsiminen ja löytäminen on mielenkiintoinen prosessi. Motivoituneena suuremmatkin muutokset tuntuvat sujuvan helposti kun taas ilman motivaatiota pienenkään muuttumiseen ei tunnu olevan voimavaroja. Ihminen on kokonaisuus ja mielialalla on merkityksensä. Muutoshalukkuuteen liittyy pelon voittaminen. Pelko tutun jättämisestä ja tuntemattoman tilallesaamisesta voi olla esteenä motivaation löytymiseen. Asian tiedostaminen on jo askel eteenpäin. Muutoshaaste on luopumista, mutta aina myös mahdollisuus. Omilla ehdoillasi tapahtuva terveyden ylläpitäminen ja hyvinvoinnin lisääntyminen vie omaa kasvutarinaasi eteenpäin. Siinä tarinassa haluamme Etrassa olla mukana!

Mietitään Etra-haasteitamme yhdessä: käy tykkäämässä Etran Facebook-sivuja ja kommentoi siellä haastetta, jota olet miettinyt ja haluaisit kanssamme lähteä. Facebook-sivuilta löydät myös pienen muutoshaasteen, johon Etrassa lähdettiin. Jääthän seuraamaan sitä, miten haaste etenee samalla kun kerrot omasta muutoksestasi, pienestä tai suuremmasta!